mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin

Biotek

Biotek
Matematik A
Bioteknologi A
Fysik B

Er du fascineret af den nyeste teknologi? Er du interesseret i bæredygtig produktion? Og vil du vide, hvordan man skaber lægemidler, designer og ændrer på gener eller producerer grøn energi? Så er Biotek studieretningen for dig.

Biotek kombinerer matematik, bioteknologi og fysik. Vi undersøger biologiske organismer til produktion, forskning og sygdomsbekæmpelse. Studieretningen giver dig adgang til de fleste naturvidenskabelige og tekniske videregående uddannelser.

I matematik lærer du at tænke logisk og abstrakt, og du vil arbejde med matematiske og statistiske modeller, der er uundværlige for behandlingen af problemer inden for både naturvidenskab og teknologi.

I bioteknologi vil du kombinere viden inden for biologi og kemi for at kunne forstå, hvordan celler, organsystemer og organismer fungerer og kan modificeres til at løse bioteknologiske problemer. Du vil eksperimentere med levende organismer og biokemiske processer.

I fysik vil du arbejde med den nære fysik og teknologi fra din hverdag og mere eksotisk fysik med sorte huller og Big Bang. Vi undersøger, hvordan en regnbue opstår, hvorfor broer kollapser, og lyn slår ned. Kun naturen sætter grænser.

Overvejer du at søge ind på Øregård?

Så kom på besøgsdag og følg en almindelig skoledag i en af vores 1.g-klasser. Du er på besøg sammen med andre besøgselever. Der er besøgsværter fra Øregård, som glæder sig til at vise jer rundt og fortælle om skolen. Besøgsværterne er sammen med jer hele dagen. En besøgsdag varer fra kl. 8.30 - ca. kl. 14.00.

Se hvilke dage, der er besøgsdage, og tilmeld dig HER.