Øregård Gymnasium

RAVE med KATO

KATO er garant for original klubstemning og en aften på gulvet

22.09.2023

Fredag den 29. september byder på et af årets aller fedeste fester. Nu er det nemlig blevet tid til den årlige RAVE og denne gang kommer ingen mindre end klub-ikonet KATO og spiller.

Hop derfor i det hvide tøj og de bedste sneakers, så du er klar til at indtage floor i ØG’s AULA.

Billetprisen er som altid kr. 125,-

Der sælges øl og sodavand i baren.

OM KATO
KATO er en af de mest succesfulde danske DJs igennem det sidste årti med en endeløs liste af #1 placeringer på album-, single- og streaming-lister.

Med flere end +200.000.000 streams på Spotify, over 200.000 solgte downloads og guldcertificering i UK med singlen “Show You Love” (2017) har KATO bevist, hvorfor internationale stjerner som den legendariske rapper Snoop Doog, den britiske stjerne DJ/producer Sigala samt den amerikanske skuespiller og sangerinde Hailee Steinfeld alle har udgivet singler med den danske hitmager.

Men efter et årti med massiv livesucces, internationale kæmpehits og samarbejder med multi-internationale pladeselskaber gav det KATO følelsen af at miste kontrollen omkring musikken, og den danske DJ besluttede at sætte alt i bero.

– Siden min karriere begyndte at tage fart, har jeg aldrig holdt en pause. Men det blev jeg, som mange andre, tvunget til, da coronapandemien ramte verden.

Imens han ufortrødent knoklede videre i studiet og forberedte sig på at komme ud at spille igen, gik det op for KATO, at han havde opnået alt det, han drømte om, da han første gang stillede sig bag en DJ-pult.

– Pludselig så jeg min karriere i et helt andet lys. Jeg var nødt til at træffe et valg: Skal jeg fortsætte i samme, trygge rille? Eller er det nu, jeg skal tage styringen og bevæge mig ud af min comfort zone?

KATO valgte det sidste. For at få mest muligt ud af den påtvungne pause brugte den danske stjerne-DJ lockdown-perioden på at genopfinde sig selv som kunstner. Han samlede et nyt hold bag sig og satte nye mål for fremtidens måde at arbejde på. Ambitionerne er blevet endnu større – og derfor måtte vejen til målet justeres.

Den tiltrængte genstart kommer også til udtryk i musikken. KATO har fundet tilbage til den genre, der var med til at kickstarte hans karriere, og som har en særlig plads i hans hjerte: Klubmusikken.