Øregård Gymnasium

ØG-fest med Anthon Edwards

Kom og vær med til en fed og festlig aften på Øregård, hvor Anthon Edwards står for musikken

26.01.2024
ØG-red

Glæd dig til fredag den 23.02., hvor ØG får besøg af ingen ringere end hitmageren Anthon Edwards, som kommer for at give et par numre.

Festen starter traditionen tro kl. 20.30 og slutter kl. 00.30, og alle ØG’ere er selvfølgelig velkomne. Det eneste det kræver at deltage, er festhumør og en festbillet, som giver adgang til en skøn og herlig aften sammen med dine gymnasievenner i godt musikalsk selskab.

Om Anthon Edwards
23-årige Anthon Edwards har taget en udgivelsespause i 2022 og været i studiet. Han har arbejdet med nye producere og har fundet en skarp lyd.

Anthon har tidligere udgivet egne singler såsom ”Enkelt Nat”, ”Ansigt Til Ansigt” og ”Riv Mit Hjerte ud”. Han har desuden gået sammen med Burhan G på ”Holder Os Vågne”, Marcus.wav og Thøger Dixgaard på ”Live Forever”, og Karl William på ”MER SOM”.

Anthon startede sin karriere som den ene halvdel af hitduoen Citybois, der med mere end 200 millioner streams i bagagen, et anmelderrost album der indeholder store radiosange såsom ”Sig Mig” og ”Finde Tilbage”, samt udsolgte shows over hele Danmark, var et af de største pop-acts i 2020.

Kilde: (Tekst og foto) Prime MusicKøb dine billetter på STUDIZ