Øregård Gymnasium

Fra Hellerup til Gellerup med ØGs ambassadører

Hvis du har besøgt Øregård som besøgselev, fulgt med i vores orienteringsaften eller haft besøg af vores elever på din folkeskole, så har du helt sikkert mødt nogen af vores dygtige ambassadør-elever. De stiller nemlig altid op og repræsenterer vores skole, når der er brug for det.

10.02.2022
Redaktionen

Lige nu sidder udvalget og planlægger et dialogprojekt med initiativet Unge4Unge i Gellerup i udkanten af Århus. Gellerup er et af de områder i Danmark med laveste gennemsnitsindkomst og flest forskellige nationaliteter per indbygger. På mange måder er området Hellerups modsætning, men der foregår en masse spændende ting for at vende udviklingen. Et af de bedste initiativer er netværket Unge4Unge, der består af frivillige unge fra området, der arrangerer aktiviteter for andre børn og unge – ofte i samarbejde med kommunen.

I april kører vi derfor en dag til Gellerup for at mødes med Unge4Unge og høre om de mange gode initiativer, de har gang i. Håbet er, at vi kan invitere dem til Hellerup i det kommende skoleår, og at vi på lang sigt kan få et godt samarbejde på tværs af landet.