Øregård Gymnasium

Førsteplads i skoleglæde

Med et gennemsnit på hele 4,3 ud af 5 har vores elever den højeste skoleglæde i hele Region Hovedstaden. Det er vi naturligvis utroligt stolte over, for det har længe været et af vores vigtigste fokuspunkter at skabe god trivsel. Statistikken siger også, at hele 61,4% er i gang med en videregående uddannelse 2 år efter studentereksamen (her ligger vi også helt i top med et landsgennemsnit på 55,2%).

21.02.2024
Redaktionen

Trivsel og skoleglæde er grundlaget for læring

Fra første skoledag på Øregård har vi fokus på trivsel og skoleglæde. Vores introudvalg er et af skolens vigtigste organer, for det er nemlig dem, der tager imod de nye elever, planlægger introugen og sørger for at integrere i et trygt og sundt fællesskab. Vi tror nemlig på, at skoleglæde er en forudsætnning for læring.

Men vi er også sikre på at god læring skaber øget skoleglæde. Derfor er vi så stolte og glade for, at vores elever ligger øverst i regionen (vi har kun tal fra Region Hovedstaden, hvor vi lægger på en førsteplads).

Skoleglæde skaber også mod på videregående uddannelse

Vores elever ligger også blandt de øverste, når vi ser på, hvor mange der læser videre. Trives man i skolesystemet, så får man nemlig også mod på at læse videre. Vi har desuden etableret flere samarbejder med de videregående uddannelser, så vi sikrer, at vores elever føler sig trygge i overgangen fra elever på STX til studerende ved universiteterne

Læs hele rapporten om Øregård Gymnasium her.