Øregård Gymnasium

Flyvende og fantastisk Orienteringsaften på ØG

Aulaen summede livligt af forventningsfulde stemmer, da Øregård traditionen tro åbnede dørene til årets Orienteringsaften.

02.02.2023
Frederik Valentin, ØG-Red

En propfyldt aula og spændte unge mennesker der skal til at starte et nyt kapitel af deres liv. Tre år, der skal forme en fremtid for rigtig mange unge mennesker – det er blevet tid til Orienteringsaften.

Se video fra aftenen under teksten.

Aftenen startede ud med et brag og en tale fra rektor Pia Nyring, sjove indslag og en flot film af Christoffer Gernow. Der er forældre med rundt på hele skolen for at se, hvor deres barn skal starte på gymnasiet, og få en helt masse indsigt i en hverdag på Øregård.

“Eleverne, der står rundt i lokalerne, var søde og i godt humør, det virker som det rette sted for os,” lyder det fra en forælder.

God og hyggelig stemning hele aftenen
Forhåbentlig kommende ØG’ere bliver vist rundt i lokaler og i alle de små hyggelige afkroge af skolen. Nede i fitness bliver der fortalt om faciliteterne, i lokalerne vises og fortælles der om udvalgene, og de forskellige studieretninger og tilbud.

“Jeg synes, det var enormt spændende at se skolen i virkeligheden, og det var sjovt at høre om de forskellige studieretninger og udvalg,” lyder det fra en glad besøgende.

Der var en god stemning gennem hele aftenen og sommerfugle i maven, hos de besøgende. Vi håber på at byde mange af jer velkommen efter sommerferien. Og takker på ØG-Redaktionens vegne for en fantastisk aften.

Husk at søge ØG inden 13. Marts 2023.