Øregård Gymnasium

Besøgsdage og Orienteringsaften

Besøgsdage
Vi ved alt om, at det er en kæmpestor beslutning, når man skal vælge, hvilket gymnasium, man vil gå på, fordi man skal sikre sig, at man vil trives både fagligt og socialt. Derfor åbner vi hvert år Øregård op for interesserede besøgsdagselever fra både folke- og efterskoler.

På en besøgsdag vil du blive modtaget af en sød og imødekommende besøgsdagsvært, som selv er elev på Øregård, og derfor er den allerbedste til at svare på, hvordan det er at gå i gymnasiet netop her.

Du vil komme med ud i klasselokalerne og opleve forskellige undervisningssituationer, se vores fantastiske faciliteter og smage maden fra vores gode lokale kantine.

På den måde tror vi på, at du er rigtig godt klædt på til at beslutte, om det er hos os, du vil tage din ungdomsuddannelse.

Orienteringsaften 
Sidst, men ikke mindst, så ved vi, at det ofte er rart at få sine forældre med ind over, når man skal tage den store beslutning. Derfor holder vi hvert år i januar en Orienteringsaften, hvor både den kommende gymnasieelev og mor og far er inviteret til et brag af en aften, hvor informationer om livet som gymnasieelev går hånd i hånd med åbne faglokaler, musikindslag, mødet med alle elevudvalgene, dans, sport og meget mere…

Informationer meldes ud på hjemmesiden under “Aktiviteter” samt via vores sociale medier. Orienteringsaften 2024 afholdes torsdag den 11. januar 2024 kl. 19.30. Tilmelding er ikke nødvendig.

I videoen her kan du se, hvordan det ser ud, når Øregård åbner dørene til den årlige Orienteringsaften i januar.

Hvis du vil booke en besøgsdag på Øregård, så tryk på knappen herunder og tilmeld dig.