Øregård Gymnasium

Translokation på Øregård

Hvornår
10:00 - 11:30
Lokation
Aula
Organisation
Øregård Gymnasium

Traditionen tro skal vores studenter fejres med en smuk translokation i skolens Aula foran venner og familie. Rektor Pia Nyring holder afgangstale og forskellige lærere og elever står for underholdende indslag.

Umiddelbart efter translokationen sender vi studenterne afsted på vogntur med afgang fra Gersonsvej lige foran Øregård Gymnasium.

Praktisk: 
1: Tilmelding er ikke nødvendig.

2: Elever møder kl. 9.30 i idrætssalen for at stille op til indmarch.

3: Der er siddepladser til alle studenter, men ikke alle forældre vil kunne sidde ned. Siddepladser kan ikke reserveres.

4: Parkering foregår på de tilstødende veje – men da der er trængsel i forbindelse med arrangementet, anbefaler vi, at man tænker i alternativ transport eller parkerer lidt herfra og går det sidste stykke til gymnasiet.

5: Rosenfeldt Fotografering er til stede til translokationen, hvor de fotograferer alle studenterne. Fotografierne kan man købe efterfølgende. Derudover fotografer en freelance alle de små situationer på dagen – disse fotografier lægges ud på vores sociale medier til fri afbenyttelse. Derfor bedes man undgå at rejse sig op og fotografere imens translokationen er i gang.

Jubilarer
1: Tilmelding foregår på post@orgd.dk – skriv jubilæumsår samt navn og telefonnummer.