mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin

Orienterings-aften 21

Orienterings-aften 21

Orienteringsaften - bliv klogere på livet som gymnasieelev

Hvor og hvornår?
Mødested:
Orienteringsaften 2021 livestreames overØregård Gymnasiums facebookside
Tidspunkt: Torsdag den 28. januar kl. 19.30
Tilmelding: Ikke nødvendig

TRYK HER FOR AT GÅ TIL ØREGÅRDS FACEBOOK-SIDE

Ligesom så mange andre traditioner på Øregård Gymnasium, har vi også en gammel tradition for at samle interesserede forældre og kommende gymnasielever til et brag af en aften, hvor vi viser det Øregård frem, som vi er allermest stolte af.

Til Orienteringsaften vil rektor Pia Nyring fortælle om vores kerneværdier "faglighed," "fællesskab" og "dannelse" samt, hvordan vi til hverdag arbejder for at realisere, at vores elever igennem høj trivsel også opnår flotte faglige resultater.

Lærerne - som alle brænder for at lære fra sig og sikre, at vores elever har det godt og bruger deres fulde faglige potentiale, er en del af forklaringen på, at vi siger, at Øregård er stedet, hvor "hoved, krop og hjerte" mødes. Til Orienteringsaften er det muligt at møde lærerne og høre mere om vores mange fag.

Orienteringsaften er også elevernes aften - og år efter år arbejder de benhårdt på at vise kommende elever, hvad det også vil sige at være ØG'er igennem flotte indslag med musik, sang og sportsdans.

En helt central ting på Øregård er vores elevdemokrati, som blandt andet varetages igennem elevrådets arbejde.

Derudover har vi en håndfuld elevudvalg - blandt andet vores "ØG-Ambassadører", "ØG-Redaktionen," som skaber indhold til alle vores sociale medier eller "Hyggeudvalget," som spreder varme og styrker det sociale sammenhold. Et andet populært elevudvalg er "ØG-Ligaen", hvor elever og lærere hele året igennem dyster mod hinanden i pokalfodbold. Orienteringsaften er en oplagt chance for at høre mere om mulighederne for at være en del af et elevudvalg, som passer til den enkelte elev.

Øregård Gymnasium er et Team Danmark-gymnasium, hvad der betyder, at vi foruden helt almindelige elever også har plads til de sportstalenter, som er blandt landets bedste, men samtidig vil sikre sig en gymnasiel ungdomsuddannelse. Kommende Team Danmark-elever kan også få flere informationer til Orienteringsaften.

Læs mere om os i vores studieretningshæfte.

Orienteringsaften 2021

Situationen med COVID-19 betyder desværre, at vi i år ikke har mulighed for at afholde Orienteringsaften, ligesom vi plejer. Det er vi naturligvis kede af, for vi kan godt lide at møde vores kommende elever ansigt til ansigt.

Årgangen, som starter sommeren 21, skal imidlertid ikke snydes for den årlige Orienteringsaften, så derfor afholder vi i stedet aftenen online.

Traditionen tro vil rektor Pia Nyring og elevrådsformanden fortælle om livet som elev på Øregård, der vil være mulighed for at møde elevudvalgene og der vil være festlige indslag - så vi lover, at vi gør alt, hvad vi kan for, at ingen bliver snydt for en god Orienteringsaften på trods af corona.

På aftenen er der mulighed for at stille spørgsmål til lærere og elever via chatfunktionen på vores hjemmeside.

Orienteringsaften kan livestreames via Øregård Gymnasiums Facebookside. Hvis du vil se med, er det torsdag den 28. januar 2021, kl. 19.30. Tilmelding er ikke nødvendig.

Herunder kan du se, hvordan Orienteringsaften 2020 så ud: