mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin

Besøgsdag på Øregård

Besøgsdag på Øregård

Klar til gymnasiestart 2021?

Studieretningshæfte? Du finder det her: Øregård Gymnasium 21/22

At vælge gymnasium er en stor og vigtig beslutning. Det ved vi alt om, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på, hvad Øregård er for et gymnasium, så du er bedre rustet til at træffe dit valg.

Situationen med COVID-19 betyder, at vi i år desværre ikke kan have besøgsdagselever i huset, ligesom vi plejer. Det er vi naturligvis kede af, for vi kan rigtig godt lide at møde vores kommende gymnasieelever ansigt til ansigt.

Som et alternativ har vi produceret en visuel besøgsdag - ligesom vi har filmet en fremvisning af Øregårds gode faciliteter til jer på video.

Studieretninger og ØG-ånden
Du kan læse mere om vores studieretninger, valgfag, elevudvalg, fester, caféer og meget mere i vores studieretningshæfte, som du finder her.

Virtuel Besøgsdag 2021
Se, med her, hvor vores to besøgsdagsværter Villads og Pauline tager dig med rundt på virtuelt besøg på en helt almindelig dag på Øregård Gymnasium. Har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til os - du kan sende os en mail på post@orgd.dk eller skrive via vores chat her på hjemmesiden.

Øregård 360 grader

Kom med på en virtuel rundvisning, hvor du kan opleve Øregårds gode faciliteter.