mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin
Foto: Anja Wolff: Sådan så det ud, da studenterne på årgang 2020 fik luftet bentøjet.
Foto: Anja Wolff: Sådan så det ud, da studenterne på årgang 2020 fik luftet bentøjet.

Studenterugen er lige om hjørnet

09-06-2021

Studenterugen med alle dens dejlige traditioner og begivenheder er lige om hjørnet - her finder du alle de informationer, du har brug for

Nyudklækkede studenter – 21.-23. juni
I forbindelse med at 3. g’erne bliver færdige med deres sidste eksamen, får hue på og dermed kan kalde sig for studenter, vil mange af jer, der er forældre, søskende, m.m. måske gerne møde op på gymnasiet for at fejre den nyerhvervede studenterhue. Vi vil i den anledning dække op med ternede duge i skolegården, hvor man som familie kan møde op med lidt snacks og drikkevarer for at fejre studenterne.

Ballonevent – onsdag den 23. juni kl. 19-21
Traditionen tro vil vi gerne fejre de nyudklækkede studenter med en hyggelig og festlig aften, hvor vi skal sende balloner til vejrs og spise tapas. Vi får besøg af en DJ, så vi kan glæde os til en fed stemning i skolegården.

Derudover har vi hyret en fotograf, som vil sørge for at fange stemningen på aftenen og Rosenfeldt kommer for at fotografere klasserne enkeltvis. Stemningsbillederne vil efterfølgende blive delt på vores sociale medier, hvor I kan finde dem og gemme dem til evigt eje, hvis I har lyst. Klassebillederne kan i bestille via www.rosenfeldt.nu Arrangementet er kun for studenter.

Translokation – fredag den 25. juni, henholdsvis kl. 9.00-10.15 og kl. 11.00-12.15
I år har vi heldigvis mulighed for, at vi kan lade forældre deltage i translokationen, når den finder sted i Øregårds aula. Retningslinjerne i øjeblikket betyder, at hver familie maksimalt må møde op med to pårørende pr. student til translokationen.

Studenterne møder op i to hold:

Hold et: kl. 9.00 – 10.15: 3.w, 3.x, 3.y, 3. n (Mødetid kl. 8.45)
Hold to: kl. 11.00 – 12.15: 3. s, 3. p, 3. t, 3. z
(Mødetid kl. 10.45)

For at give alle en sikker translokation bliver der gjort rent mellem de to holds translokationer - ligesom vi med jeres hjælp og støtte overholder forsamlingsloftet. Derfor skal vi bede alle pårørende om, at I møder op umiddelbart før, det hold som er aktuelt for jer, skal ind, så der ikke på noget tidspunkt opholder sig for mange indendørs. Særligt for hold ets pårørende skal vi bede jer om, at I trækker udendørs igen, når translokationen er slut, så vi kan påbegynde rengøringen, før hold to skal ind.

Forældre skal forlade Aulaen via sideudgangene og studenterne forlader Aulaen via hovedindgangen, når translokationen er slut.

Overvej et alternativ til bilen
Alle de glade studenter skal umiddelbart efter translokationen ud og køre med studentervogne. Vognene holder i den forbindelse foran gymnasiet, indtil de er klar til afgang. Forældre og andre pårørende er meget velkomne til at stå udenfor gymnasiet og vinke til studenterne, når de kører afsted. De mange studenter og studentervogne ude foran gymnasiet betyder, at det kan være svært at finde parkering i umiddelbar nærhed af Øregård. Overvej i stedet et alternativ til bilen eller parkér et stykke væk og kom hertil på gåben.

Translokationen i billeder og film
Vi livestreamer translokationen til Øregård Gymnasiums facebookside, så pårørende, som ikke kan være fysisk til stede, kan følge lidt med. Derudover har vi inviteret Rosenfeldt til at komme og tage individuelle fotografier af hver enkelt student, når de modtager deres studenterbevis. Fotografierne kan man efterfølgende købe hos www.rosenfeldt.nu . Med initiativet håber vi at kunne undgå, at pårørende rejser sig for at fotografere under translokationen - og dermed let kan komme til at skabe uro og tage udsynet for andre.

Derudover kommer Øregård Gymnasiums YouTube-redaktion og laver stemningsvideoer fra begge holds translokationer. Videoerne deles på vores hjemmeside www.oregard.dk samt på Øregårds sociale medier, når de er færdigredigeret. Videoerne er I meget velkomne til at dele og beholde som et minde om dagen.