mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin

Studenterugen 2020

10-06-2020

Nu varer det ikke længe, før 3. g bliver studenter. En dag I sikkert har glædet jer til længe.

Meget er anderledes, end det har været tidligere år, men alligevel synes vi, at vi har fået skabt rammerne om en god afslutning på jeres studentertid.

Covid-19 har, som I jo allerede ved alt om, præget forårssemesteret – og i studentertiden betyder retningslinjer fra Børne- og Undervisningsministeriet også, at vi desværre må ændre på nogle af de traditioner, vi ellers holder rigtig meget af. Blandt nogle af de største ændringer er, at vi må opdele studenterne i et hold 1 og 2 under Translokationen, så I bliver placeret klassevis.

Heldigvis får vi jo et noget mere festligt punktum på studenterugen, end vi længe frygtede, da eleverne har fået grønt lys til at komme ud og køre studenterkørsel. DET er vi meget glade for.

Til Translokationen den 26. juni må vi desværre meddele, at vi af hensyn til retningslinjerne ikke kan tilbyde forældre og andre pårørende at gå med ind i Aulaen, når vi afholder translokation. For at kompensere for det, vil vi i stedet livestreame hele arrangementet på Øregård Gymnasiums Facebookside, så man kan stå udenfor gymnasiet og følge med, indtil studenterne kommer ud, og skal følges afsted på vogntur med manér.

Derudover har vi booket en fotograf til at tage billeder af eleverne, når de får deres afgangsbevis, og en anden fotograf til at fange stemningen på dagen med reportagefotos. Førstnævnte får eleverne efterfølgende mulighed for at købe – og sidstnævnte deler vi gratis på vores sociale medier, så I kan få yderligere indblik i den store dag.

Mange af jer har spørgsmål til, hvordan Translokationen kommer til at forløbe. Vi har pga. retningslinjer været nødt til at tilpasse planerne i flere omgange, men vi føler os på nuværende tidspunkt ret overbeviste om, at vedhæftede plan bliver den gældende.

Skulle der imidlertid opstå nogle ændringer, melder vi det ud i Lectio samt på vores hjemmeside: www.oregard.dk Derfor bør I tjekke begge dele jævnligt i dagene op til de forskellige arrangementer.

Tidsplan og holdinddeling for Translokationen:

Hold 1: Kl. 9.00 - 10. 15: 3. m, 3. w, 3. x, 3. y - der er mødetid kl. 8.45 med opstilling til indmarch.
Hold 2: Kl. 11.00-12.15: 3. p, 3. s, 3.t, 3. z, 3. n - der er mødetid kl. 10.45 med opstilling til indmarch.

Studentervognene kører fra henholdvis:

Hold 1:
3.m: Ud for Billedhus
3. w: Ud for Hovedindgang
3. x: Ud for Idrætssal
3. y: Ud for Tranegårdskolens Hovedindgang

Hold 2:
3. z: Ud for parkeringsplads v. Gersonshallen
3. p: Ud for Idrætssal
3. s: Ud for Tranegårdsskolens Hovedindgang
3. t: Ud for Billedhus
3. n: Ud for Hovedindgang

Sæt kryds i kalenderen:

SRP-forsvar: (Sidste eksamen) 12., 15., 17., 18. og 19.06. Forældre er velkomne udenfor, når eleverne kommer ud fra eksamen. Vi dækker op med rødternede duge, hvor I kan nyde egne medbragte forfriskninger. Max 10 pårørende per. elev. Vi glæder os meget til at se jer.

Huebegivenhed: 22. 06: Studenterne mødes klassevis til morgenmad, hygge og fejring. Blå Bog udleveres. Husk, studenterhuen.

Cocktailparty: 24.06: Studenterne mødes på ØG kl. 19.00, hvor vi er værter for en cocktail. Vi får taget det obligatoriske ballon- og klassefoto.

Translokation: 26.06: Hold 1: Mødetid kl. 8.45 – opstilling til indmarch. Hold 2: Mødetid kl. 10.45 – opstilling til indmarch. Hold 1 kommer ud kl. 10.15 og Hold 2 kommer ud kl. 12.15.

De kærligste hilsner

Pia Nyring,
Rektor, Øregård Gymnasium.