mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin

Translokation

Velkommen til årets translokation - en festlig og højtidelig fejring af årgangens studenter

Hvornår

25-06-2021 08:45 - 12:30

Lokation

Gersonsvej 32
Hellerup - 2900

Organisator

Øregård Gymnasium

Translokation – fredag den 25. juni, henholdsvis kl. 9.00-10.15 og kl. 11.00-12.15
I år har vi heldigvis mulighed for, at vi kan lade jer forældre overvære translokationen, når den finder sted i Øregårds Aula. At vi vælger at prioritere, at forældre skal være med til translokationen betyder, at vi må dele studenterne i to hold, så vi på den måde kan overholde retningslinjerne for indendørs forsamlinger. Forsamlingsloftet betyder, at hver familie maksimalt må møde op med to pårørende pr. student til translokationen.

Hold et: kl. 9.00 – 10.15: 3.w, 3.x, 3.y, 3. n (Mødetid kl. 8.45)
Hold to: kl. 11.00 – 12.15: 3. s, 3. p, 3. t, 3. z
(Mødetid kl. 10.45)

For at give alle en sikker translokation bliver der gjort rent mellem de to holds translokationer - ligesom vi med jeres hjælp og støtte overholder forsamlingsloftet. Derfor skal vi bede alle pårørende om, at I møder op umiddelbart før, det hold som er aktuelt for jer, skal ind, så der ikke på noget tidspunkt opholder sig for mange indendørs. Særligt for hold ets pårørende skal vi bede jer om, at I trækker udendørs igen, når translokationen er slut, så vi kan påbegynde rengøringen, før hold to skal ind. Forældre skal forlade Aulaen via sideudgangene og studenterne forlader Aulaen via hovedindgangen, når translokationen er slut.

Alle de glade studenter skal umiddelbart efter translokationen ud og køre med studentervogne. Vognene holder i den forbindelse foran Øregård på Gersonsvej indtil, de er fuldt lastede og klar til afgang. Forældre og andre pårørende er meget velkomne til at stå udenfor gymnasiet og vinke til studenterne, når de kører afsted. De mange studenter og studentervogne ude foran gymnasiet betyder, at det kan være svært at finde parkering i umiddelbar nærhed af Øregård. Overvej i stedet et alternativ til bilen eller parkér et stykke væk og kom hertil på gåben.

Vi livestreamer translokationen til Øregård Gymnasiums facebookside, så pårørende, som ikke kan være fysisk til stede, kan følge lidt med. Derudover har vi inviteret Rosenfeldt til at komme og tage individuelle fotografier af hver enkelt student, når de modtager deres studenterbevis. Fotografierne kan man efterfølgende købe hos www.rosenfeldt.nu . Med initiativet håber vi at kunne undgå, at pårørende rejser sig for at fotografere under translokationen - og dermed let kan komme til at skabe uro og tage udsynet for andre.

Derudover kommer Øregård Gymnasiums YouTube-redaktion og laver stemningsvideoer fra begge holds translokationer. Videoerne deles på vores hjemmeside www.oregard.dk samt på Øregårds sociale medier, når de er færdigredigeret. Videoerne er I meget velkomne til at dele og beholde som et minde om dagen.