mobilemenuBurgerFacebookFacebookInstagramInstagramSnapchatSnapchatLinkedinLinkedin

Klar til Johnny Deluxe og "Elskovspony" - Aflyst

Johnny Deluxe besøger Øregård Gymnasium til et brag af en temafest.

Hvornår

06-03-2020 20:30 - 00:30

Lokation

Øregård Gymnasium
Gersonvej 32
DK-2900 - Hellerup

Til festen den 6. marts skal vi en tur tilbage til 00érne, hvor pigerne bar tung makeup, tøjet havde store logoer, drengene for meget voks i håret i de klassiske spikes - og man lyttede til Johnny Deluxes´ "Elskovpony."
Aftenens liveact er derfor meget passende Johnny Deluxe, som blandt andet er kendt for numre som, "Drømmer jeg" og "Drenge som mig."

Om 00érne-festen
Festen starter kl. 20.30 og slutter kl. 00.30. Billetter købes på Studiz til 105 kr. til og med den 5. marts. Den 6. marts stiger billetprisen til 150 kr. og vil man købe sin billet i døren, er prisen 200 kr.

Arrangementer er kun for elever på Øregård Gymnasium.

Om Johnny Deluxe

I 2000 blev bandet Johnny Deluxe dannet, og de fik deres gennembrud med storhittet "Elskovspony", som hyppigt spilles på forskellige klubber og barer rundt omkring i Danmark.

Bandet fik nærmest omgående en stjernestatus på baggrund af deres musiklaske konstellation af elektropop og rockmusik og de charmerende tekster.

Johnny Deluxe er uomtvisteligt et af Danamrks største bands nogensinde, hvilket bakkes op af de velkendste klassikere som "Vi Vil Have Mer" eller "Det Du Gør."